Veel geld verdienen

Met werken als camgirl voor Islive kan je veel geld verdienen

Veel geld verdienen

Wie droomt er niet van om veel geld te verdienen? Is het niet veel leuker om elke maand zonder (geld)zorgen tegemoet te gaan? Er wordt wel eens gezegd dat geld niet gelukkig maakt. Dat klopt. Maar geld maakt het leven wel veel gemakkelijker. Wanneer je op deze pagina bent terecht gekomen wil dat zeggen dat jij ook veel geld wil verdienen.

Veel geld verdienen van thuis uit

Veel geld verdienen is leuk maar het is nog leuker als je dat van thuis uit kan doen. Geen verplaatsingen meer naar je werk, geen files of brandstofkosten, geen vervelende collega's. De voordelen van thuiswerk zijn dan ook groot. Met de huidige coronacrisis is nog maar eens bewezen wat een groot voordeel thuiswerk is. Je bespaart niet enkel kosten maar ook tijd. Tijd die je aan veel leukere dingen kan spenderen.

Meld je hier aan

Werken wanneer je wil

Eén van de grote voordelen van dit thuiswerk zijn niet enkel de grote verdiensten maar ook dat je niet langer voor een baas hoeft te werken. Vanaf nu ben je je eigen baas. Jij kiest dus wanneer en hoe vaak je werkt. Neem verlof wanneer je wil, stop wat vroeger of werk eens wat langer. Jij beslist volledig zelf. Werken als camgirl of camboy is dan ook uitstekend te combineren met een andere job of een gezinsleven. Veel camdames met een gezin werken enkel overdag als de kinderen naar school zijn of als de partner naar het werk is. Hierdoor komt er veel meer tijd vrij om te spenderen aan het gezin.

Weinig tot geen investeringen

Het werken als camgirl brengt heel veel geld op maar je hoeft nauwelijks iets te investeren. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of pc, een webcam en een snelle en stabiele internetverbinding. Elke vrouw heeft wel enkele leuke lingeriesetjes liggen die uitstekend geschikt zijn om te beginnen als camgirl. Na verloop van tijd kan je dan eens investeren in wat extra lingerie en speeltjes.

Naast een laptop of pc met internetverbinding en een webcam heb je ook een ruimte nodig waar je rustig kan werken. Hiervoor is een slaapkamer of een bureau perfect geschikt. Dit mag gerust sober ingericht zijn. Een bed of matras en wat sfeerverlichting is voldoende.

Het verschil in verdiensten met een gewone job

Hierboven kon je het al lezen. Met dit thuiswerk kan je veel geld verdienen. Er zijn weinig jobs waarbij het uurloon zo hoog ligt. Je inkomsten vermenigvuldigen immers per bezoeker. Gemiddeld zijn er een 2 tot 3 bezoekers tegelijk aanwezig. Gerekend per uur verdien je dan: 12€ * 3= 36€/uur. Heb je 5 bezoekers dan stijgt dit naar 60€ per uur. Hierbovenop kunnen de bezoekers je ook nog extra tips geven. Hierdoor lopen je inkomsten nog vlugger op. Hoeveel jobs ken jij met een uurloon van 36€ of meer? Een grafiek van de inkomsten kan je
hier vinden

Meld je hier aan